9.4. – 17.4.2021 Koe huikea kevään Israel tour. Matkanjohtajina PeeTee ja Anne Juntumaa. Opas Harri Kröger. Natania 4 yötä & Jerusalem 3 yötä. Sisältää Finnairin suorat lennot, hotellit puolihoidoilla ja retket.

Tervetuloa mielenkiintoiselle matkallemme kokemaan Israelin maata, historiaa ja nykypäivää. Matkapakettiin kuuluu 6  upeaa retkipäivää, joista yhden voit tehdä halutessasi moottoripyörällä (mp:n vuokra ei sisälly matkapaketin hintaan).

Alustava ohjelma:

Pe 9.4. Saapuminen lentoasemalle klo 17:50. Lento Finnair 19:50-00:15. Saapuminen Recidence Hotel Natania

La 10.4. Vapaa retkistä. Sapattipäivä. Tutustumista Nataniaan. Huikea välimeri ja sen ranta-alue kävelymatkan päässä hotellilta. Aamiainen ja illallinen Recidence Hotel Natania.

Su 11.4. Galilean ja Golanin retkipäivä. Autuuksien vuori (Vuorisaarnan kirkko), Hulen laakso ja Kirjat Shmona, Banjas, muinainen Filippoksen Kesarea, Birgar Ram, Syyrian rajaseutu sekä Katzrinin kaupunki, Kapernaum ja Pietarin kalasatama Tabgha, josta Kyyhkyssolan kautta Nataniaan. Aamiainen ja illallinen Recidence Hotel Natania.

Ma 12.4. Välimeren alueen retki joko bussilla tai vuokraamalla moottoripyörä/varusteet. (MP:n vuokrauksen hinta ei sisälly matkabudjettiin). Siirtymiset Karmel rinteiden pienempiä teitä, panorama näköala Karmel vuorelta alas Haifaan ja välimerelle, Muhraqa/Elian tulen paikka ja sen jälkeen ajomatka maisemateitä Safedin kaupunkia kohden ja siellä kaupunkikierros. Aamiainen ja illallinen Recidence Hotel Natania.

Ti 13.4. Siirtymäpäivän retki, kohteena Tel Aviv / vanha Jaffa. Saapuminen Jerusalem Gold Hotel, jossa illallinen.

Ke 14.4. Kuolleen meren retkipäivä. Näkymä Qumraniin ja vierailu Masadan linnoituksessa, Ein Bokek, jossa uintimahdollisuus kuolleessa meressä. Aamiainen ja illallinen Jerusalem Gold

To 15.4. Jerusalem päivä. Jad Vashem/Vainojen museo, Scopusvuori, Öljymäki, Getsemane, Vanha kaupunki, Via Dolorosa, Länsimuuri sekä Siioninvuori. Aamiainen ja Illallinen Jerusalem Gold

Pe 16.4. Aamiainen ja aamupäivä omaa aikaa. Lähtö hotellilta klo 11. Iltapäivän kohteina Puutarhahauta, ruusupuutarha ja Knessetin menora, sekä vierailu Raamattukodilla ja Jad Hashmonassa, jossa illallinen. N. Klo 20:30 lähtö kohti Ben Gurionin lentokenttää. Lento Tel Aviv-HKI klo 1:05-5:50.

La 17.4 Saapuminen Helsinki-Vantaalle klo 5:50

Yllämainittujen retkien järjestykseen ja sisältöön muutos mahdollisuus. Ohjelma päivitetään n. 1 kk ennnen matkaa.

VAPAA-AIKA: Välimeren ranta tarjoaa miellyttäviä kokemuksia vapaapäivänä. Rantaa reunustaa valkoinen hiekka ja ylempänä todella kaunis rantapuisto. Natanian kaupungissa on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia.

MAJOITUS: 9.-13.4. Recidence Netanya & 13.-16.4 Jerusalem Gold

Natanian kaupungissa majoitumme välimeren rannalla Hotelli Recidencessä, joka on toimiva, hyvä keskitason hotelli. Huoneissa on ilmastointi, kaapeli-TV, ilmainen wifi, tallelokero, hiustenkuivain ja mini-jääkaappi. Jerusalemissa majoitumme Jerusalem Gold hotellissa Jerusalemin portilla, ja läheisyydestä löytyvät päälinjaautoasema ja kaupunkijunan pysäkki. Jerusalem Gold on hyvä keskitason luotettava hotelli. Huoneista löytyvät ilmastointi, kaapeli-tv, tallelokero, hiustenkuivain, ilmainen wifi ja mini-jääkaappi.

Matkapaketti sisältää: hotellit puolihoidolla 2 hengen huoneessa (7 x aamupala ja 7 x illallinen seisovasta pöydästä), Finnairin suorat lennot, ohjelmaan suunnitellut retket, opastukset ja kuljettajien/hotellihenkilökunnan palvelurahat.

Matkapaketin hinta: 1495,- / hlö / 2 hengen huoneessa 31.12.2020 mennessä ilmoittautumisissa. 1.1.2021. alkaen varauksissa lentopaikkojen määrä rajallinen ja hinta +150,-. Yhden hengen huoneen lisä 395,- Ennakko/varausmaksu 150,- 

Matkan tiedustelut ja ilmoittautuminen: PeeTee Juntumaa +358 41 4303000 ptjuntumaa@gmail.com

Oppaana matkalla Israel- ja Raamattuasiantuntija Harri Kröger.

Matkatoimiston info: Jouko Pursiainen +358 45 2227766, +358451296463 jouko.pursiainen@pp.inet.fi www.calebtours.fi

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Caleb Tours Oy