SHALOM CALEB TOURSIN YSTÄVÄT

                                                                                                                                                    Joulukuu 2018

Lämmin kiitos Teille kaikille yhteistyöstä, niin kuin mukana olostanne Caleb Toursin matkoilla! Kulunut vuosi 2018 on ollut toimistomme ensimmäinen kokonainen toimintavuosi.

ISRAEL

Israel on mielenkiintoinen maa, joka on ollut paljon esillä mediassa, erityisesti kuluneena vuotena, kun se täytti 70 vuotta. Israel itsenäistyi pääministeri Ben Gurionin itsenäisyysjulistuksesta 14.5.1948, joka tapahtuma oli Tel Avivissa. Toinen merkittävä tapahtuma oli nyt keväällä kun 14.5. Amerikan Yhdysvallat siirsivät suurlähetystönsä Tel Avivista Jerusalemiin, Israelin pääkaupunkiin. Israel on kestokiinnostuksen kohde suomalaisille. Mistä se voisi johtua?

Israelissa kohtaa muinaisuuden sekä modernin nykyajan. Maa kehittyy nopeasti ja on useilla tekniikan ja tieteen aloilla melkoinen supervalta. Suomella ja Israelilla on paljon yhteneviä piirteitä, kuten sama aikavyöhyke ja kansojen luonteet, joita yhdistää raamatulliset arvot. Lisäksi suomalaisia toivottavat tervetulleiksi niin juutalaiset kuin arabitkin keskuuteensa. Israelilaisten elämäntyyliin on suomalaisten helppo samaistua. He rakastavat matkustelua sekä viettävät usein aikaansa luonnossa.

Ilmasto on tärkeä suomalaiselle turistille. Mielenkiintoamme ruokkiikin maan miellyttävä ilmasto. Se on meri-ilmastoa Nataniassa, vuoristoilmastoa Jerusalemissa tai autiomaailmastoa Itä-afrikkalais – syyrialaislaakson alueilla, aina Galileasta Eilatiin saakka.

Israelissa on ollut joskus rauhatonta maan rajoilla, niin Gazassa kuin Golanilla. Me liikumme turvallisilla alueilla retkillämme ja maan tehokas turvallisuuspalvelu on koko ajan valpas. Lisäksi vihollisosapuolet eivät halua vaarantaa turistien liikkumista maassa. Palestiinalaisetkin haluavat taata turvallisuuden vierailleen, omilla alueillaan. Lisäksi he arvostavat suomalaisia.

Tulevat syksyn 2019 matkat:

( MUISTA ENNAKKOETUHINNAT SYKSYN MATKOILLE  )

Kaikki informaatio matkoista

https://www.calebtours.fi/matkat

Toivotamme Rauhallista joulun aikaa ja Hyvää uutta vuotta 2019!                                                                          

Kiittäen hyvästä yhteistyötä,

Jouko (Jokke) Pursiainen                                                                        Harri Kröger

Marathon Logo

Lähde mukaan kokemaan upea Jerusalem Marathon 2019 tapahtuma yhdessä ryhmämme kanssa.
Monet vuodet järjestetyssä tapahtumassa on mukana liikkujia ympäri maailmaa useita kymmenia tuhansia.
Voit valita juuri sinulle sopivan pituisen matkan ja kävellä tai juosta sen omaan tahtiisi.
Olemme rakentaneet 15.3.2019 Marathon 2019 tapahtuman ympärille mielenkiintoisen 8 vuorokauden matkan Israelissa 10.-18.3.2019, jossa matkaamme ensin pohjoisessa Galileassa ja loppuosaksi matkaa Jerusalemin seudulla. Tutustu tarkemmin kyseisen matkan kohdesivusta.
https://www.calebtours.fi/matkat/2019-kevat/10-18-3-2019-israel-kevatmatka-8-yota-tiberias-3-yota-https://jerusalem-marathon.com/jerusalem-5-yota-puolihoidolla
https://jerusalem-marathon.com/