CALEB TOURS, talvikausi 2020-2021

Caleb Toursissa odottelemme koronatilanteen muuttumista matkailuun suotuisaksi. Tällä hetkellä elämme toisessa aallossa koko maailmassa ja matkailu on suurelta osin ajettu alas. Heti kun tilanne paranee, rakennamme uudet matkapaketit ja laitamme ne esille. 

Elämme monessakin mielessä muutosten aikaa. Uskomme kuitenkin, että mielenkiinto Israelia kohtaan ei muutu, se voi jopa vahvistua pitkän matkustustaon jälkeen. Onhan Israel aina ajankohtainen ja inspiroiva maa meille jokaiselle.

Israel tarjoaa myös monipuolisen kokemuksen. Suomalaiselle lomailijalle maa tuo julki moninaista historiallista arkeologiaa, samalla luonnosta kiinnostuneille se tarjoaa mitä erilaisimpia kokemuksia kasvien, eläinten sekä vuoristolaakso näkymien muodossa. Suunnittelemme jatkossa vaellusretkiä maan tunnetuille luontopoluille.

Kaupunkikohteissa on tarjolla tuttuja raamatullisia kohteita ja uusia kohteita olemme avaamassa. Tietysti shoppailu tai muu fiilistely kuuluu aina matkailuun. Esimerkiksi Natanian kaupungissa on mahtava Välimeren ranta-alue, jossa paistaa aurinko ja puhdas merivesi on mahtava kokemus erityisesti uinnista kiinnostuneille. Kaupungin Itsenäisyysaukion viihtyisät kahvilat, pikkupuodit sekä ystävälliset ihmiset antavat hienoja elämyksiä.

Jerusalem tarjoaa tosi monia kokemuksia, niin Länsi- eli Itkumuurilla sekä Puutarhahaudalla että Via Dolorosalla liikkuessamme.    Kaksi viimeistä kohdetta liittyvät Jeesuksen Kristuksen elämään ja pääsiäisen tapahtumiin. Näiden tunnettujen raamatullishistoriallisten kohteiden äärellä voi olla hartauspainotteinen sisältö ja sen on aina sovittavissa oppaan kanssa.

Maraton-juoksumatkat on myös meidän matkanjärjestämislistallamme, kuten esimerkiksi Jerusalem Marathon ja Eilat Desert Marathon tapahtumat.

 Me Caleb Toursissa haluamme palvella Teitä mahdollisimman joustavasti sekä kuulla toiveenne. Tavoitteemme on tehdä matkastanne onnistunut.  

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä Sinulle tai koko ryhmälle hyvä matkakokemus. Lupaamme tehdä parhaamme!                                                             

”Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat! Tapaamisiin ensi vuonna Jerusalemissa!

Teidän,

 Jokke ja Harri